Grote reünie – welkomstwoord voorzitter Arno Verrijth

Beste mensen,

Welkom en wat geweldig dat jullie in deze grote getale naar de reünie zijn gekomen.

Ik sta hier als trotse voorzitter van de jubileumcommissie 50 jaar Philips van Horne en als een van de kartrekkers van deze avond.

Het maakt mij trots dat we een grote reünie voor de derde keer, na 1993 en 2008, hebben georganiseerd.

Kijk om je heen; iedereen vermaakt zich, en het toetje ‘de feestavond’ is begonnen met de muziek van DJ Timebeatz en DJ Boondock.

Dat was onmogelijk geweest als de groep van vrijwilligers niet zo groot was. Het is ondoenlijk om iedereen persoonlijk te noemen en te bedanken. Maar ontzettend bedankt.

Toch wil ik een aantal mensen in het bijzonder noemen; namelijk de tentopzetters, tentafbrekers, Peter, Peter, Jan, Margaret, Emmy, Leon, Pascal, Gonny en Bert.

En uiteraard de man van de uitspraak ‘Ik zeurg voor d’n drank, geej kumt toch ok’, Marcel van Berlo.

Allemaal hartstikke bedankt en laat het feestje maar beginnen/ verder gaan en voor straks kom veilig thuis en stay in touch met de mensen die je vandaag opnieuw hebt gezien en ontmoet.

En hopelijk tot ziens bij een van de volgende jubileumactiviteiten of wie weet bij de vierde grote Philips van Horne reünie; al moet ik er nu nog niet aandenken om deze te organiseren. Eerst genieten en daarna uitrusten van deze dag.

Arno Verrijth