Uitnodiging The Young Professional Event

Beste oud-leerling van Philips van Horne,

 

Hierbij willen we je graag uitnodigen voor TYPE, The Young Professional Event op vrijdag 3 februari. TYPE is een terugkomevenement voor onze oud-leerlingen die een mbo-, hbo-opleiding of universitaire studie afgerond hebben en inmiddels aan het werk zijn.

We organiseren voor deze avond een markt, waar de Young Professionals aan tafels in de aula zitten. Onze bovenbouwleerlingen kunnen dan bij jou aanschuiven voor een gesprek over je loopbaan. Op deze manier kan dat laagdrempelig en informeel.

 

Dit keer wordt de terugkomdag voor het eerst gecombineerd met de terugkomdag voor onze leerlingen die in 2020 of 2021 examen deden en nu dus in hun eerste of tweede jaar van hun studie zitten. Ook voor hen is het heel interessant hoe je de overgang van student naar Young Professional hebt ervaren.

Voorafgaand aan de informatiemarkt (van 18.30-20.30 uur) is er vanaf 17:30 uur tijd om samen te eten en bij te praten met andere oud-leerlingen en oud-docenten. Op deze manier is deze avond ook een beetje een reünie.

 

Als je interesse hebt, stuur dan een mail naar terugkomdag2023@gmail.com. Aanmelden is mogelijk tot 27 januari 2023. Ook je vragen kun je sturen naar het bovenstaande e-mailadres.

 

Wij hopen jou deze avond te mogen verwelkomen.

 

Vriendelijke groeten,

Namens de Werkgroep Terugkomdag Oud-leerlingen,

B van de Bergh

  1. Eerens
  2. van Essen
  3. ten Haken
  4. van de Kruijs
  5. Szabó
  6. Verrijth
  7. Verstappen