Fotoreportage 35e Van Horne Muziekgala

35e Muziekgala in Munttheater

Dit schooljaar bestond het Muziekgala 35 en de Philips van Horne 50 jaar.
Dit dubbeljubileum werd gevierd met drie galavoorstellingen in het Munttheater: dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 maart.

Het LVO Muziekgala (voorheen ‘Van Horne Muziekgala’) is een jaarlijks terugkerende muzikale presentatie van talentvolle leerlingen van Het Kwadrant, de Philips van Horne en Het College.
Zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen deden mee aan dit 35e Muziekgala. Ook dit jaar was het muziekaanbod weer zeer gevarieerd. Van pop, jazz, klassiek tot instrumentaal en koorzang.
Er waren optredens van solisten, duo’s en diverse pop- en rockbands. Opvallend in deze jubileumeditie was de aanwezigheid van twee dansgroepen (waaronder Fresh), met in hun gelederen veel leerlingen van de Weerter scholen. Op het programma stonden onder meer muziekwerken en songs van: Bach, Abba, Madness, Guns N’ Roses, Jett Rebel, Doe Maar, Ella Fitzgerald, Golden Earring en Matt Simon.

Het Muziekgala werd begeleid door vier muziekdocenten van Het College en de Philips van Horne: Sharon van Dael, Sven Heijman, Saskia van de Berg en Fons Heuvelmans. Zij werden in het kader van hun profielwerkstuk, organisatorisch bijgestaan door de bovenbouwleerlingen Femke Wulms, Ellis Janssen, Merel Kupers, Fenne Corstjens, Merel Gertsen en Ilse Steijvers.

 

Klik op de volgende link voor de fotoreportage van Lisanne Bosch https://photos.app.goo.gl/RP7siNV7VVCo2smr6