Uitnodiging netwerkavond

Uitnodiging netwerkavond Philips van Horne

Ben jij recent of langer geleden een leerling mavo, havo of vwo van de Philips van Horne geweest? Vind je het leuk om leerlingen iets over je studie of beroep te vertellen? Én om ze te ondersteunen en inspireren in hun keuzes voor de toekomst? Dan ben je van harte welkom op onze netwerkavond! De avond vindt plaats op:

donderdag 1 februari van 19.00 tot 20.30 uur

De opzet is een tafeltjesavond, waarbij leerlingen mavo34 en havo 345 (en ouders) op vrijwillige basis naar school komen om met jou in gesprek te gaan. Je hoeft je daarvoor niet speciaal voor te bereiden. Als het mogelijk is, dan is het wel fijn als je iets kunt laten zien van je studie of beroep.

Vooraf is er de mogelijkheid om vanaf 17.30 uur een hapje mee te eten met oud-leerlingen en oud-docenten. Mocht je dat leuk vinden, dan kun je dat aangeven bij de aanmelding. De school ziet je aanmelding graag uiterlijk donderdag 25 januari tegemoet. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: netwerkavondphilipsvanhorne@gmail.com. Geef hierin aan welk beroep je uitoefent en/of welke studie je volgt. Laat ons ook even weten of je een hapje mee wil eten.

We hopen je te zien!