Drie voorstellingen met pop, rock, klassiek, jazz en dans

Dit schooljaar bestaan het Muziekgala 35 en de Philips van Horne 50 jaar.
Dit ‘dubbeljubileum’ wordt gevierd met drie galavoorstellingen in het Munttheater: dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 maart.
Op dinsdag 12 februari werd in de F-aula van ‘de Philips’, een lange ‘doorloop’, een soort generale repetitie, gehouden. Dit alles in het bijzijn van enkele muziekdocenten én technici van het Munttheater.

De voorstellingen beginnen om 19.30 uur.
De kaartjes voor dit muzikaal evenement kosten € 13,50 (inclusief pauzedrankje) en zijn te koop bij de balie van het Munttheater en via www.munttheater.nl .

Het Muziekgala (voorheen ‘Van Horne Muziekgala’) is een jaarlijks terugkerende muzikale presentatie van talentvolle leerlingen van Het Kwadrant, de Philips van Horne en Het College. Er wordt op zéér hoog niveau gezongen, gemusiceerd en gedanst.
Dit jubileumgala zal groots gevierd worden met medewerking van meer dan honderdvijftig leerlingen.
Zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen doen mee aan dit 35e Muziekgala. Ook dit jaar is het muziekaanbod weer zeer gevarieerd. Van pop, jazz, klassiek tot instrumentaal en koorzang.
Er zijn optredens van solisten, duo’s en diverse pop- en rockbands. Opvallend in deze jubileumeditie is de aanwezigheid van de dansgroepen Fresh en Lasophique, met in hun gelederen veel leerlingen van de Weerter scholen.
Op het programma staan onder meer muziekwerken en songs van: Bach, Abba, Madness, Guns N’ Roses, Jett Rebel, Doe Maar, Ella Fitzgerald, Golden Earring en Matt Simon.

Het Muziekgala staat onder leiding van vijf muziekdocenten van Het College en de Philips van Horne: Sharon van Dael, Sven Heijman, Floortje Hover, Saskia van de Berg en Fons Heuvelmans.
Zij worden, in het kader van hun profielwerkstuk, organisatorisch bijgestaan door de bovenbouwleerlingen Femke Wulms, Ellis Janssen, Merel Kupers, Fenne Corstjens, Merel Gertsen en Ilse Steijvers.

Voor informatie: https://pvanhorne.nl/ of https://hetkwadrant.nl/ of https://college.nl/
www.philipsvanhorne50.nl of Facebook #pvh50